Reserveren

Het huis en de kamers zijn echt prachtig: mooi, ruim, sfeervol en schoon. Dat geldt ook voor de rest van het huis. Het ontbijt was heerlijk! Verder ligt de B&B centraal bij alles wat Hoorn leuk maakt (het meer, de restaurantjes, de oude straatjes etc) zonder dat je daardoor 24/7 in de herrie zit. Ik klaag graag, maar ik kon deze keer echt niets bedenken!

Lisa, Nederland

Een sfeervol 17e eeuws pand, prachtig gerestaureerd, hartelijke, vriendelijke en behulpzame eigenaren, Heerlijk ontbijt. Zeer korte loopafstand naar het middelpunt van de stad. Toplocatie. Een echte aanrader!

Ineke, Nederland

Een gastvrije ontvangst door de vriendelijke beheerders. Menig hotel kan niet tippen aan de prachtige kamer / badkamer van deze B&B. Schitterend historisch pand, centraal gelegen, op loopafstand van de oude haven. Uitgebreid ontbijt met heerlijke koffie.

Ed, Nederland

Zeer mooie locatie. We hebben heerlijk geslapen en het ontbijt was uitgebreid en heel lekker. Mooi uitzicht uit het raam. Succes met het runnen van deze mooie B&B!

Familie Hendriks, Nederland

Het is een mooi plekje in de stad. Zo rustig. Laura en Klaas bedankt voor de steeds lekkere ontbijtjes. Vanuit Hoorn hebben wij ’n mooi stukje Nederland ontdekt en hier goed geslapen.

Ineke, Nederland

Het was heerlijk hier! Prachtig pand en kamer. Erg gastvrij, erg genoten! Te weinig tijd gehad om al het moois in de omgeving te zien! Een goede reden om terug te komen. Dank voor alle goede zorgen!

Jos & Marianne, Nederland

Goed om te weten:

  • Onze B&B heeft smalle trappen en de kamers bevinden zich op de 3e en 4e verdieping. Er is geen lift. Voor mensen die minder mobiel zijn is onze B&B wellicht niet de juiste keuze.

  • U kunt betalen met PIN (Maestro) of contant. Wij accepteren geen creditcards.

  • U kunt uw fietsen veilig en droog stallen in onze garage. (Gratis)

  • Het is niet toegestaan uw huisdieren mee te nemen.

  • Roken is binnen niet toegestaan. U kunt hiervoor gebruik maken van onze binnentuin.

  • Wij hebben geen eigen parkeermogelijkheid. U kunt in de buurt (betaald) parkeren. (Meer informatie hierover vindt u bij ‘Info’ of ‘Contact’.)

Inchecken: Van 16.00 tot 20.00 | Uitchecken: Tot 10.30 | Ontbijt: Vanaf 8.15 tot 10.00